PUBLICITAT I CARTELLERÍA

The Iron Ministry

Disseny del cartell de la película The Iron Ministry i de les postals. Filmada durant 3 anys en les vies ferroviàries de la Xina, traça els vasts interiors d'un país en trànsit: carn i ferro, sons metàl·lics, llum i foscor, llenguatge i gest.

Mestràlia

Disseny de cartells per Mestràlia, una Fira de lutiers, de constructors d'instruments tradicionals, i de difusió de la música nostrada.

Curt-Redó Film Festival

Disseny de cartells pel Curt-Redó, un Festival de curtmetratges de les Terres de l'Ebre.

Publicitats de Royal Caribbean, Celebrity Cruises i Azamara Cruises

Disseny de diferents publicitats per a la representant de les tres navieres, Melair, publicades en diferents diaris i revistes de Portugal.

Publicitats de Holland America Lines

Disseny de diferents publicitats per a la naviera Holland America Lines, publicades en diferents diaris i revistes. En algun cas, producció conjunta amb l'equip de Merchandise Management.

Panells Expositors i Publicitats de Disney Cruise Line

Disseny de Panells per una exposició a Portugal i publicitats per a la naviera Disney Cruise Line, publicades en diferents diaris i revistes. En algun cas, producció conjunta amb l'equip de Merchandise Management.

Publicitats per a diferents navieres de luxe

Disseny de diferents publicitats per a navieres de luxe com Crystal Cruises, Paul Gauguin, Ponant o Silversea, publicades en diferents diaris i revistes. En algun cas, producció conjunta amb l'equip de Merchandise Management.

Top