MARCA CORPORATIVA

Lídia Natural

Disseny de la Marca corporativa per una nova marca de cosmètica ecològica natural i artesanal. Aplicació de la marca en targetes i packaging.

El cau d'en coco

Disseny de la Marca corporativa per a una botiga online outlet de roba per nens de 0 a 3 anys. Aplicació de la marca en targetes, packaging i web.
www.elcaudencoco.com

Geocam

Disseny de la Marca corporativa per a una empresa d'instal·lacions i manteniment elèctric en el camp industrial i domèstic, especialitzats en sistemes de climatització sostenible. Aplicació de la marca en targetes, papeleria i retolació de vehicles.

Industrial Art

Disseny de la Marca corporativa per a una empresa dedicada al disseny industrial. Aplicació de la marca en targetes, papelería corporativa i web.

Marques Corporatives

Disseny de diferents marques corporatives per diferents empreses: Plactherm (terra radiant intel·ligent), Reviscola (Campanya consistent en la recuperació d'espais, tradicions, patrimoni històric, etc. per un ús públic d'un municipi concret), La sonrisa de Marilyn (botiga online de packs eròtics), inXperience (projecte d'una càpsula submergible), Vetsocial (empresa que desenvolupa webs i app's per veterinaris), Fira Campredó (organització d'esdeveniments culturals de tres categories diferents), Bicimarket (botiga online de bicicletes i complements) i Un Mundo de Cruceros (empresa de venda de viatges en creuer).

Top